Få hjælp til stress hurtigt

Har du brug for hjælp til stress? Stress kan være en absolut validerende lidelse, og det er vigtigt at få bugt med det hurtigt. Når du først har fået stress mister du hurtigt overblikket, bliver træt og mangler overskuddet i hverdagen. Stress kan ende rigtig galt, hvis du ikke handler på det hurtigt.

Få hjælp til stress på arbejdspladsen eller personligt

Heldigvis er der hjælp at hente. Mange erhvervspsykologer med speciale i stress tilbyder hjælp til stress gennem behandling. Her får du hjælp til at finde vejen tilbage til en normal hverdag og værktøjer til at undgå at få stress igen. Er du sygemeldt hjælper de dig med en plan, der får dig godt tilbage på arbejdspladsen.

I mange tilfælde tilbyder stresspsykologerne foredrag på arbejdspladser, der hjælpe ledelsen i gang med foretag, der forebygger stress på arbejdspladsen. Samtidig tilbyder de ofte også kurser for HR personalet, som giver dem viden og værktøjer til aktivt at forhindre stress på arbejdspladsen.

Gratis hjælp til at slippe af med stress

Det er dog ikke alle, der har råd til at blive behandlet for stress af en psykolog, da behandlingen ikke går under sygesikringen. Samtidig er det heller ikke alle, der har en arbejdsplads, der er villige til at investere i stress foredrag og –kurser, der kan forebygge stress hos deres ansatte.

I sådanne situationer, må man ty til andre midler, og starte ud med de gode råd og vejledninger, der deles gratis på nettet.

Det kan du bl.a. få hos erhvervspsykolog Pernille Rasmussen. Pernille Rasmussen har startet GrowPeople, der hjælper mennesker af med stress gennem en effektiv metode. Metoden har Pernille selv udviklet gennem fleres års erfaring og viden.

På hendes hjemmeside har hun lagt flere videoer op, der kan være en god start for dig, der ønsker hjælp til stress. Videoerne indeholder bl.a. 5 gode råd om stress, samt råd til hvordan du genskaber balancen.

 Få hjælp til stress med GrowPeoples videoer.