Få en bilvurdering – Hvad kan du få for din bil?

Overvejer du at tage lån i din bil? Så er det en god idé først at få en bilvurdering!

Det er ikke altid lige nemt at få et lån i banken, og et kviklån kan virke både uoverskueligt og risikofyldt. Hvis du virkelig står og mangler penge, kan løsningen nogle gange være at tage et lån i bilen, men hvis banken ikke tillader det, eller du er skrevet op i RKI, så er det ikke altid lige til.

Der er dog andre muligheder du kan benytte dig af. Én af dem, som denne tekst kommer til at handle om er pantsætning af din bil.

Hvad kan du pantsætte din bil for?

Pantsætning af din bil, er et godt alternativ til at låne i den. Det kan du hos Pantibiler.dk. De eneste krav er, at din bil har en værdi over 50.000 kr. og at du ikke har et lån i bilen i forvejen. Det er lige meget, om du står i RKI.

Overvejer du at pantsætte din bil hos Pantibiler.dk, skal du først have en bilvurdering. Den første bilvurdering foretages i kraft af, at du indsender din ansøgning til Pantibiler.dk. Ud fra de informationer du har givet i ansøgning foretager en ekspert en vurdering af din bil. Herefter modtager du et forhåndstilbud.

Grundig bilvurdering

Accepterer du tilbuddet, er det tid til næste bilvurdering. Her skal du møde op på ét af Pantibil.dk’s kontorer, i enten Skovlunde eller Kolding. Her laves et tjek af bilen. Det er samtidig vigtigt at dit bil bliver sendt til syn, og godkendt. Godkendes synet betaler Pantibiler.dk regningen, afvises den, er det på eget ansvar.

Er alt som det skal være, modtager du efter anden bilvurdering, det endelige tilbud. Accepterer du dette, er næste skridt en kontrakt på, at bilen overdrages til Pantibiler.dk, samt kontrakter på, at du kan købe den tilbage, og leje den undervejs i forløbet. Det aftalte beløb for bilen, vil være på din konto, inden for 24 timer.

Når kontrakten udløber, betaler du det aftalte beløb tilbage og får bilen retur. Ønsker du at forlænge kontrakten, er det en mulighed.

Overvejer du at få en bilvurdering, så du kan komme nærme en beslutning? Læs mere om Pantibil.dk og bilvurdering her!