Eventfirma i København arrangerer julefrokost 2011

Jeg arbejder i et eventfirma i København, hvor vi blandet andet arrangerer julefrokost 2011 for mange virksomheder. Mange af vores kunder vil gerne have noget specielt, og så er det op til os at finde det.

Det er rigtig spændende at arbejde i et eventfirma i København, for der er altid noget at lave, og specielt op til jul har vi travlt med at arrangere julefrokost 2011 for mange kunder. Vi har altid et tema, som vi kører til vores julefrokoster, men nogle kunder vil gerne have det lidt anderledes, og så skal vi også kunne levere det.

Vi startede tidligt med at planlægge temaet, maden, underholdning osv. til julefrokost 2011, for det er vigtigt, at kunne sende information ud til kunder tidligt på året. Specielt mange store virksomheder planlægger allerede i løbet af sommeren, hvor de skal holde julefrokosten henne.

Som eventfirma i København er det derfor vigtigt, at vi er ude med tilbud og program i god tid, så kunderne ved, vi kan levere det, de ønsker. Og selvom vi har planlagt det hele til en julefrokost i 2011, så er det altid muligt for kunde at komme med egne initiativer til udsmykning, musik, mad osv.

Vores julefrokost i 2011 har været meget populær, og det har været rigtig sjovt at planlægge. Vi er ikke det eneste eventfirma i København, som arrangerer julefrokoster, men vi har mange faste kunder, som har brugt os i mange år. De forventer en vis standard af et eventfirma i København og ved, at det kan vi leverer.

Nu ser jeg bare frem til, at det bliver november, for så begynder tiden for julefrokost 2011. Jeg var ikke med til at planlægge julefrokosterne sidste år, så jeg har virkelig set frem til, at skulle være med til det i år. Sidste år arbejdede jeg ikke hos et eventfirma i København, så derfor er det hele nyt for mig i år.

2 kommentarer


  1. Hvor sjovt, jeg er også selv lige startet i et eventfirma i København, hvor vi også skal afvikle julefrokost 2011 for en masse kunder. Glæder mig rigtig meget til at se, hvordan det går, for har ikke årøvet det før, og har heller ikke været med til at planlægge det. God fornøjelse!

  2. Nu arbejder ikke jeg, eller har aldrig gjort det, i et eventfirma, men jeg har anvendt et eventfirma i København. Vores julefrokost sidste år blev arrangeret af AB-Event, og det var den bedste julefrokost, vi har haft. Det var god mad, festlig stemning og generelt bare godt planlagt!

Der er lukket for at kunne kommentere.