Elektro osmose uddriver fugt i kældervægge

Elektro osmose er nyt på det danske marked, men er både billigere end omfangsdræn og nemt at installere. Hvis det har vakt interessen, kan du læse mere om elektro osmose herMange har prøvet det, og fugt i kældervægge er aldrig sjovt. Dog er det muligt at få eksperthjælp og garanti for resultater eller pengene tilbage! Hos drytech.dk tilbyder de denne service, der gør at man kan slippe af med fugt i kældervægge. Er det ikke faldet med 30 % inden for 4 måneder, får man pengene tilbage. Måden man slipper af med fugt i kældervægge, er ikke specielt kompliceret. Drytech anvender en metode, der hedder elektro osmose. Ordet er ikke ligefrem et, man støder på hver dag, men ideen bag sker overalt i naturen hele tiden.
Elektro osmose er egentlig en kemiske proces, som stammer fra måden træet opsuger vandet fra jorden. Ved hjælp af elektro osmose sættes der lidt strøm ud i væggene, så ændrer man ladningen i det vand som er i væggene og får det i stedet til at løbe ned og ud i stedet for op og ind. Derved slipper man af med fugt i kældervægge. Elektro osmose sender som sagt strøm i væggene, men det er ikke noget, man skal være bange for, da det er i en mængde, som dårligt kan mærkes. Så døjer man med fugt i kældervægge, er det en god ide at besøge Drytech.dk.

Du kan finde Drytech på de sociale medier, hvor du kan finde mere information om deres produkter, virksomheden og personerne bag. Besøg deres facebook-profil her. Drytech har også social media profiler på henholdsvis Twitter og LinkedIn.