Ejendomsrådgivning kan give dig en stor besparelse

Det er langt fra de fleste privatpersoner, der er eksperter, når der skal laves større håndværksmæssige ændringer på ejendommen. Derfor kan det være en god idé at få en ekspert til at give rådgivning om håndværkere.

Godt arbejde kan i håndværkerfaget ikke altid måles på prisen. Et tilbud fra én håndværker kan sagtens være rigtig godt, mens et dyrere tilbud ikke nødvendigvis er bedre. Det kan være en jungle at begive sig rundt i, hvis man ikke i forvejen er ekspert på området. Derfor kan det være en god ide med ejendomsrådgivning og professionel rådgivning om håndværkere. Heldigvis er der flere eksperter på området.

Ekspert i rådgivning om håndværkere

Eksperter fraråder alle at undlade brugen af en ejendomsrådgivning. En professionel ejendomsrådgiver kan nemlig være nyttig og kan hjælpe til større besparelser.

HJ-Consult er en af de virksomheder der kan give ejendomsrådgivning og hjælp i forbindelse med alt fra renovering af lejligheder til restaurering af tagværk, facader og hotelværelser. Henning Jensen, der er ejeren af virksomheden, har 45 års erfaring i branchen. Han har dermed en god portion erfaring og ekspertise i bagagen, når han skal hjælpe både private og erhvervspersoner med ejendomsrådgivning og rådgivning om håndværkere.