Vil du tage pant i din bil?

Har du behov for at tage pant i din bil, så du kan få flere penge til rådighed? Der kan være mange årsager til at tage pant i din bil, måske du har fået svært ved at betale regninger eller måske du bare vil finansiere og realisere en drøm du længe har haft.

Når det kommer til at tage pant sin i bil, findes der flere muligheder på markedet, og det er værd at undersøge, hvilket en der passer til dig og din situation. En af mulighederne som mange overser, er det der hedder Køb med tilbagekøb.

Køb med tilbagekøb som alternativ til pant i bil

Køb med tilbagekøb fungerer meget som hvis du tager pant i din bil, der er bare ikke noget pantebrev med ind over. I stedet laves aftalen på kontrakt.

Et af de steder, hvor du kan få køb med tilbagekøb, i stedet for at tage pant i din bil, er hos Pant i Biler. Hos dem får du en kontant udbetaling på op til 50 % af din bils værdi, mod indlevering af din bil. Pengene får du inden for 24 timer, så snart kontrakten er underskrevet.

Det hele foregår nemt, hurtigt og sikkert og vil derfor især henvende sig til dig, der har brug for ekstra penge i en kort periode, og derfor ikke ønsker et længere forløb med banken for at kunne realisere beløbet.

Ved aftalens indgåelse fastsættes kontraktens løbetid. Når kontrakten udløber betaler du det aftalte beløb tilbage, og får herefter din bil retur. Du vil ikke skulle betale renter, i stedet lægges der et mindre aftalt beløb, oveni i det beløb du har fået udbetalt.

Du kan ikke blive registreret som dårlig betaler

Hvis du ikke kan undvære din bil under kontraktens løbetid, har du mulighed for at leje den tilbage undervejs. Har du brug for at få forlænget kontrakten, kan dette som regel lade sig gøre. Har du ikke mulighed for at betale tilbage, overgår ejerskabet af bilen til pantibiler.dk, men du vil ikke blive registreret hos RKI.

Hvis du overvejer at tage pant i din bil er køb med tilbagekøb hos Pant i Biler en af de mange muligheder du kan overveje. En ting er sikkert, det er en god idé at undersøge, hvilken muligheder, der matcher dine behov bedst. Vil du læse mere om Pant i Biler, kan du besøge deres hjemmeside her!