Din tandlægevagt hjælper ved akut tandpine

Det er aldrig med god vilje, at man ringer til den lokale tandlægevagt. Til tider kan man dog komme i situationer, hvor akut tandpine gør det kedelige opkald nødvendigt. Forestil dig et hyggeligt besøg på den lokale legeplads. Det er efter aftensmaden, og en tur på gyngen inden sengetid skal gøre godt. Din lille søn, William, sidder i gyngen og insisterer på, at du skal skubbe ham højere. Det ene fører til det andet, og pludselig får du en lille sko i hovedet, der flækker din fortand.

Hverdagens helte står klar med hjælpen

Når situationer som denne med akut tandpine opstår, er et opkald til en tandlægevagt nærmest uundgåeligt. Heldigvis er akut tandpine specialet for din tandlægevagt, der bedst kan betegnes, som en af hverdagens rigtige helte. Tandlægecentret på Højbro plads er en af de klinikker, der tager imod patienter på alle ugens dage, helt til kl. 23. De ansatte går dog ikke i farvestrålende dragter med kapper, men i hvide kitler og afsprittede hænder.

På højbro plads har din tandlægevagt fokus på kvaliteten af det produkt, og den service de leverer, når du kommer ind med akut tandpine. Det er altid vigtigt, at levere et produkt af høj og stabil kvalitet, som kunderne kan få glæde af, mange år ud i fremtiden. Mange lider af tandlægeskræk, og derfor skal kvaliteten af servicen ligeledes være behagelig og imødekommende.

Til dette har tandlægecentrets tandlægevagt ansat professionelle tandlæger, der med mange års erfaring kender til alle former for tandproblemer, akut tandpine og behandling af disse. På klinikken er de fem tandlæger, der hver især har deres speciale, for at give den bedst mulige oplevelse når man besøger klinikken. For eksempel har Bahar ekspertise i fjernelse af visdomstænder. Professionalisme er nemlig nøgleordet, når det kommer til behandling af akut tandpine.