Cellulite behandling – effektiv mod appelsinhud

Cellulite behandling

Cellulite – også kaldet appelsinhud – er noget der rammer de fleste kvinder. Problemet opstår når der ophobes overflødig væske og affaldsstoffer i kroppen, typisk i forbindelse med dårlig blodcirkulation og fortættet bindevæv. Cellulite kendetegnes ved ”rynker” på baller og lår, og kan være til stor gene for mange.

Forskellige former for cellulite behandling

Cellulite behandling kan gøres på flere forskellige måder. Appelsinhuden kan i de fleste tilfælde trænes væk ved hjælp af målrettet træning af de udsatte områder. Nogle af de mest anvendte former for fysisk træning er styrketræning suppleret af cykling, løb, trappetræning og svømning.  Det er generelt anbefalet at holde en sund og aktiv livsstil, og der kan opnås rigtig gode resultater ved at træne aktivt på en ugentlig basis.

Det er dog ikke alle der har tiden eller lysten til at træne, og der findes da også mindre tidskrævende behandlinger af appelsinhud. De mest effektive resultater opnås ved at besøge en skønhedsklinik og få en cellulite behandling. Skønhedsklinikkerne har apparater specifikt udviklet til at opnå effektive og synlige resultater af behandlingen af cellulite. Behandlingerne er ikke engangsløsninger – men ligesom med den fysisk træning – kræver det løbende behandling og vedligeholdelse af de udsatte områder på kroppen.

Behandling hos skønhedsklinikken

Cellulite behandling sker ved at øge blodcirkulationen og blodtilførslen i de påvirkede områders celler. Det medfører en øget fedtforbrænding der skal være med til effektivt, at føre den overflødige væske og affaldsstoffer ud af kroppen på en naturlig måde. Cellulite er en effektiv og hurtig behandling der foretages med et apparat hos en skønhedsklinik.

LPG Lipomassage er et af disse apparater der anvendes i forbindelse med cellulite behandling og er typisk totalt smertefri. Der kan dog opleves ømhed i de behandlede områder efter de første par behandlinger, typisk i tilfælde hvor det er affaldsstoffer der er årsagen til appelsinhuden. Denne type af cellulite behandling foregår helt uden kirurgisk indgreb.

Cellulite behandling kan også anvendes efter en operation, og kan give en effektiv behandling af hævelser. Yderligere kan det være smertelindrende og medvirke til en hurtigere genopbygning af det  omkringliggende væv.

Kontakt en skønhedsklinik

Hvis du ikke har tiden til at træne eller blot vil supplere din træning med en mindre tidskrævende behandlingsmetode, så kan du tage kontakt til en skønhedsklinik og høre hvad de tilbyder af cellulite behandling. Her vil du blive informeret omkring behandlingens pris, omfang og hvad du kan forvente dig af resultatet.