Casper Tingkær definerer, hvad god ledelse er

Casper Lars TingkærHvordan realiseres god ledelse, og hvordan definerer man, hvordan man bliver en bedre leder? Casper Tingkær, der har haft en betydelig karriere inden for medicinbranchen, kommer med sit bud på, hvad godt lederskab er. Casper Tingkær har formået at skabe flotte resultater for flere forskellige virksomheder igennem hans lange karriere og efter en karrierestart i medicinbranchen, som for alvor startede i virksomheden Missionpharma A/S, fik Casper Tingkær gennem sit virke opnået betydelig erfaring.

Casper Tingkær var med til at skabe 4 succesfulde virksomheder, og har i sit professionelle virke været involveret i flere større projekter, der har været gennemført med succes. Specielt i sin tid hos Missionpharma A/S fik Casper Tingkær tildelt et stort ansvarsområde, hvor han blandt andet stod for den daglige drift i Østafrika. Casper Tingkær har igennem hans tid her opnået et solidt kendskab med ledelse. Fagligt set kan man også sige at Casper Tingkær har et indgående kendskab til dette område, eftersom han har en bachelorgrad inden for strategi og ledelse. I dag har Casper Tingkær fået tildelt direktørposten hos Nordic Medical Solutions ApS, som han har ledet siden 2012.

Casper Tingkær beskriver, hvad der kendetegner en god ledelse

Ofte er god ledelse noget den enkelte virksomhed selv definerer, hvilket oftest sker i forbindelse med medarbejder tilfredshedsanalyser og andre undersøgelser lavet i sammenhæng med ledelseskvalitet, arbejdsmiljø etc. Casper Tingkær nævner ikke de personlige egenskaber en leder bør have, men ser vi på hans baggrund, så handler det meget vel omkring at være engageret og fokuseret og have et stort drive. Fundamentet for længevarende succes i en virksomhed uanset størrelse udspringer af korrekt ledelse – og det at tage ansvar ifølge Casper Tingkær. God ledelse er noget Casper Tingkær vægter rigtig højt. For ham er god ledelse afgørende for at levere gode resultater og for virksomhedens succes.

Når det gælder korrekt ledelse handler det ifølge Casper Tingkær først og fremmes om at forstå sine medarbejdere. Først når man kender sine medarbejdere kan man have nemmere ved at motivere dem, og få dem til at indgå i et team. Dette er en særdeles vigtig opgave ifølge Casper Tingkær, der mener, det er afgørende for at man kan få det bedste frem i hvert individ. Casper Tingkær har en nøgleperson, som han tillægger stor betydning for hans karriere. Hans navn er Jack Welch, der er kendt for sine innovative ledelsesstrategier, og som blandt andet var administrerende direktør for General Electric i over 21 år. Jack Welch har været Casper Tingkærs ledelses ”guru” gennem hans karriere, som han har hentet inspiration hos.