Cargo bukser og cargo shorts – Skal tøj være praktisk?

Så har man fået ny kæreste, eller det vil sige, nyt bliver jo hurtigt gammelt, og vi har faktisk været sammen et stykke tid nu. Jeg har ingen planer om at afslutte forholdet, for det går som udgangspunkt rigtig godt, men som altid, er der naturligvis små irritationsmomenter. Hans tøjstil, den irriterer mig godt nok. Han går nemlig ikke i andet en cargo bukser, eller nu hvor det er blevet sommer, er det naturligvis cargo shorts.

Det er jo meget ensformigt, og jeg kunne egentlig godt tænke mig at han gik mere op i sin tøjstil, men næh nej, for han er jo så vant til alle lommerne, så hvis kan skulle begynde at gå i noget andet, hvor skal han så gøre af alle de ting han altid render rundt med? Det kan jeg jo alligevel godt sætte mig ind i. Jeg vil jo nok heller ikke være særlig glad ved at han begynder at rende rundt med en lille fimset håndtaske, eller noget i samme stil, men cargo bukser og cargo shorts, dag ud, dag ind, går mig altså på nerverne, så jeg tænker om der mon ikke er et alternativ.

Og det, kære venner, er den egentlige grund til at jeg skriver her. Cargo bukser og cargo shorts, kan jo ikke være de eneste beklædningsgenstande med mange lommer.