Brobehandling og tandimplantater – Hvad skal jeg vælge?

Jeg har jo i sin tid været med til at bygge Storebæltsbroen, samt en mængde andre, så man kan nok forstå in undren da jeg første kan hørte udtrykket brobehandling, i forbindelse med mine tænder. det er naturligvis gået op for mig at udtrykket har meget lidt med en rigtig bro at gøre, men alligevel.

Nuvel. Sagen er jo den, at jeg for nogen tid siden kom alvorligt til skade med tænderne. Ja faktisk så slemt at jeg vil spare jer for detaljerne. Kort og godt så skal det laves så hurtigt som muligt, men jeg er endnu ikke nået til en konklusion, vedrørende om der skal laves brobehandling eller tandimplantater. Tandlægen siger ganske vidst at tandimplantater vil være den bedste løsning, men da brobehandling er betragteligt billigere, synes jeg lige at jeg ville have en second opinion først.

Sådan som jeg har forstået det er tandimplantater ganske enkelt skruet fast i kæben. Nå ja, jeg har jo også nogle skruer i mit ene lår, fra gammel tid, så det skræmmer mig såmænd ikke, men jeg synes stadig at det lyder voldsomt.

Nå, men kort og godt er jeg jo egentlig bare interesseret i at høre folk erfaringer med brobehandling og tandimplantater, for jeg kender ikke rigtig nogen, andre end tandlægen naturligvis, som jeg kan spørge til råds.