Botox, maveplastik og læbeforstørrelse – Information fra os til dig

Her hos Cosmedia er vi stolte af at kunne tilbyde information om et farverigt udvalg af kosmetiske behandlinger. Indenfor kosmetiske behandlinger er der noget for enhver smag, og ethvert behov. Faktisk kan mange af de dele af vores udseende, som vi måske har lyst til at få ændret lidt på, i dag blive tilpasset gennem en kosmetisk behandling. Det synes vi hos Cosmedia er værd at fejre. Derfor har vi skrevet denne artikel, for at du kan få viden om 3 kendte kosmetiske behandlinger: Botox, maveplastik og læbeforstørrelse.

Botox

Botox er et indsprøjtningsmiddel, som får huden til at trække sig sammen. På den måde kan botox bekæmpe rynker og andre uønskede ting ved ansigtet. Ved at gøre dét, opnår patienten et naturligt, smukt og ungdommeligt look. Det er altid fantastisk at kunne se før-og-efter billeder af et menneske, som har fået en behandling med botox!

Maveplastik

Maveplastik er en kosmetisk behandling, som slet og ret behandler udseendet af maven. Med maveplastik kan man behandle imod en mave, der måske er faldet lidt sammen, eller som bare ikke stemmer helt overens med patientens ønsker og behov. Ligemeget hvad får man det som man vil have det!

Læbeforstørrelse

Læbeforstørrelse er en mindre kosmetisk behandling, der er til for at få de sidste finesser på plads. En læbeforstørrelse forstørrer simpelthen læberne, ikke i ekstrem grad, men på en sådan måde at patienten er fuldt ud tilfreds, og får fremhævet træk ved ansigtet som vedkommende ønsker det.