Billige solbriller – Brug og smid væk

Vi har alle vores problemer og jeg er ingen undtagelse. Når det er sommer og sol er den en absolut nødvendighed for mig at gå med solbriller. Jeg ved ikke helt hvorfor. Måske er mine øjne meget lysfølsomme eller noget i den retning, men ikke desto mindre er det et behov jeg har. Nu er problemet imidlertid at jeg også er rigtig god til at smide mine solbriller væk, hvorfor jeg leder efter en butik eller lignende, hvor jeg kan kæbe billige solbriller.

Men når nu jeg siger billige solbriller, Så mener jeg ikke det billige skrammel som man ofte ser i diverse kiosker, Ti’eren og den slags. Nej, jeg vil altså gerne have noget der bare minder om kvalitet, både i forhold til udseende og kvalitet. De skulle gerne kunne tåle at blive tabt på jorden, i hvert fald et par gange, og jeg vil også gerne at pigerne ikke peger fingre af mig.

Så hvis du kender et sted hvor jeg kan købe et arsenal af billige solbriller i bare nogenlunde kvalitet, vil det virkelig være en stor hjælp, for min pengepung kan ikke klare presset mere. Et par hundrede kroner foret par solbriller lyder måske ikke af alverden, men når det er flere gange om måneden kan det altså mærkes.