Billige smykker til mænd – Ja, mænd går også med smykker

Det jo i grunden fantastisk er det er så svært finde steder at købe billige smykker til mænd, når det er så let for kvinder. Ikke mindst taget i betragtning at rent historisk, gik mænd med smykker meget tidligere end kvinderne.

Nuvel, hvad det jeg egentlig skulle til at sige var at det kan lade sig gøre, selvom det er svært, og faktisk har jeg fundet et rigtig godt sted hvor man kan købe billige smykker til mænd, der ikke favoritiserer kvinden alt for meget.

Det er naturligvis forståeligt at det er sådan, for i dag går kvinder jo meget mere med smykker end mænd, men derfor kan det jo godt være irriterende alligevel. Men når man så står der, og har fundet stedet, lander man jo bare i et andet dilemma. For det er faktisk rigtig mange smykker jeg synes er rigtig pæne, og måske godt kunne tænke mig at gå med, men kun få af dem er general accepteret som smykker til mænd.

Jeg synes det er for meget. Hvis jeg har lyst til at på med diadem eller et flot hårspænde, hvorfor skulle jeg så ikke have lov til det? Nå, men jeg vil slutte nu, med endnu engang at sige: Billige smykker til mænd findes.