Jeg skal finde billig webhosting til min datters kommende web shop

Min datter har sin egen lille tøjbutik her i byen, og hun vil nu, på grund af en stor tilstrømning af kunder, der også kommer fra andre steder i landet, forsøge at starte en web shop, der er tilknyttet butikken, op. Så nu har jeg lovet hende, at jeg vil hjælpe hende med at finde en billig webhosting til hendes kommende hjemmeside med web shop.

Jeg har spurgt hende, om hun ikke får travlt, hvis hun også skal passe en ny web shop, men hun fortalte mig heldigvis, at hun ville ansætte en medhjælper, der skulle tage i mod ordrer fra hjemmesiden.

Min datter har af gode grunde ikke tid til at lede efter billig webhosting selv, da hun står hele dagen i sin butik, og har valgt at banlyse al arbejde, når hun er derhjemme, hvilket jeg synes er en rigtig god idé, og nok også sundt. Og så får hun jo lidt bedre tid til sin familie.

Jeg tror, det bliver en stor succes med en web shop, og måske kan nogle af kunderne lokkes til også at købe online. Så jeg må hellere skynde mig at få fundet et godt tilbud på billig webhosting til hende.