Hurtig og enkel bestilling af billeje fra Rhodos Lufthavn

Rhodos er vores families foretrukne rejsemål. Vi plejer altid at bo i det samme område, dog ikke altid på det samme hotel. Efterhånden bliver vi genkendt af de lokale, der arbejder med turisme, og det er altid hyggeligt at hilse på dem igen. Vi plejer at ordne det med billeje i Rhodos Lufthavn derhjemmefra, da det er kangt nemmere, end hvis vi skal ordne det, når vi ankommer til øen.

Det er altid en god idé at have booket billeje i Rhodos Lufthavn, da det kan være svært at få fat i en taxa, især i løbet af turistsæsonen, hvor de fleste konstant er optaget, og offentlig transport har vi for længst opgivet at sætte os ind i, da busserne for det meste kører, som vinden blæser. Vi bruger en hjemmeside til at booke lejebilen, og så står den klar, når vi ankommer til Rhodos.

Normalvis, når vi booker billeje i Rhodos Lufthavn, bestiller vi bilen til lufthavnen fordi det er altid det nemmeste, og så kan vi praktisk talt gå direkte ud og hente vores lejebil, når vi har hentet vores bagage, og så kommer vi også nemt hen til vores hotelværelse, som ikke altid ligger særlig tæt på selve Rhodos by, hvilket i øvrigt passer os fint.