Billeje i Italien gav mulighed for at opleve en masse af Italien

Jeg har lige været en måned i Italien, hvor jeg rejste rundt i landet på egen hånd og oplevede en masse forskellige, spændende ting. Jeg havde ugen forinden, jeg tog af sted, bestilt billeje i Italien fra den lufthavn, jeg landede i, og havde aftalt med biludlejningsselskabet, at jeg blot afleverede bilen i den by, jeg skulle forlade landet fra igen.

Italien er et virkelig alsidigt og spændende land, og billeje i Italien gav mig mulighed for at komme vidt omkring og også besøge nogle af de mindre yderkantsområder af landet.

Jeg fik skaffet en masse gode venner i landet, og jeg har bestemt tænkt mig at holde kontakten med de fleste af dem. At rejse alene med billeje i Italien tvinger nemlig en til at tage kontakt til en masse mennesker, og så falder man jo i snak. Det er helt uundgåeligt.

Jeg tror ikke, det skal være sidste gang, jeg rejser rundt i et land på egen hånd. Jeg fløj til en by i den nordlige del af landet, hvor fra jeg havde bestilt billeje i Italien. Jeg endte min rejse i Rom, hvor jeg boede i nogle dage, inden jeg tog flyet tilbage til København. Det var rigtig rart, at jeg kunne aflevere bilen, hvor jeg ville, og ikke skulle være afhængig af, om jeg kunne komme tilbage til den lufthavn, hvor min rejse begyndte.