Begravelses Service – services med omsorg og empati

Begravelses Service – services med omsorg og empati

 

Begravelses Service er en dansk begravelsesforretning der specialiserer sig i, at tilbyde services med fokus på empati og omsorg i forbindelse med begravelser, bisættelser og ceremonier. Begravelses Service blev grundlagt i 2003. Direktøren i begravelsesvirksomheden er Peter Thomasen, der har tidligere erfaring fra bedemandsbranchen i forbindelse med hans direktørstilling i virksomheden Dalmose Træindustri (Dalmose Ligkistefabrik), som producerer ligkister til begravelser. Peter Thomasen var med til at gøre denne virksomhed miljøcertificeret efter EU standard EMAS, og var på mange måder med til, at moderniserer produktionen og arbejdspladsen for de ansatte.

Begravelses Service har et udpræget fokus på empati og omsorg i deres services. Virksomheden tilbyder en lang række serviceydelser, lige fra opgørelse af dødsboet til kisten er lagt i jorden, og der er sagt farvel til den afdøde. Virksomheden står for at arrangerer ceremonien, uanset om der er tale om en traditionel kristen begravelse eller begravelser efter andre traditioner og religioner. Yderligere, så tilbyder Begravelses Service juridisk og økonomisk rådgivning i forbindelse med dødsfald. Med andre ord – Begravelses Service kan hjælpe dig uanset, hvad du ønsker at få assistance til i forbindelse med et dødsfald.

 

Begravelses Service:

SomBegravelses Service beskrevet er Begravelses Service grundlagt i 2003 af Peter Thomasen og hans partner i virksomheden, Carsten Mandalay. Ambitionen var at udvikle en moderne servicevirksomhed, hvor bedemænd der er uddannet og klædt på til at imødekomme de mange behov der opstår i forbindelse med et dødsfald – både før, under og efter et dødsfald. Det kan være hjælp og assistance i forbindelse med planlægning af begravelse, bisættelse, begravelse uden om kirken eller transport af den afdøde til og fra udlandet. Yderligere står Begravelses Service til rådighed i forbindelse med klargørelse og vurdering af aktiver til salg, arv, testamente og dødsboet.

Tidligere var begravelsesbranchen præget af mange små selvstændige indehavere, et lavt uddannelsesniveau, ingen specifikke adgangskrav til etablering af en begravelsesvirksomhed, mangel på professionel ledet brancheorganisation og ingen efteruddannelse. Der var altså ingen klare retningslinjer for, hvad det ville sige at drive en ansvarlig og professionel begravelsesvirksomhed, hvilket var med til at give branchen, og faget i sin helhed, et dårligt ry. Det er dette ry Begravelses Service har forsøgt at gøre op med, med sin professionelt drevet virksomhed og klare krav og retningslinjer for, hvordan serviceydelserne skal struktureres og udføres. Dette er også en af grundene til, at virksomheden er blandt de første kvalitetscertificerede i sin branche i forhold til Dansk Standard.

For at kunne imødekomme de mange forskellige behov, har Begravelses Service set det nødvendigt, at have en så bred skare af medarbejdere med vidt forskellige faglige ekspertiser og uddannelsesmæssige baggrunde. Dette betyder at de kan tilbyde en unik og helstøbt, holistisk service der først og fremmest varetager deres kunders behov og situation.

Begravelses Service på nettet.

Begravelses Service har en aktiv tilstedeværelse på nettet, hvor du kan følge virksomheden, og få et interessant indblik i bedemandsbranchen. Du kan finde Begravelses Service på Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ og YouTube.

Peter Thomasen:

Er du interesseret i, at vide mere om en af hovedpersonerne bag virksomheden – Peter Thomasen – så kan du finde ham på en række forskellige sociale platforme, hvor du blandt andet har muligheden for, at få et særligt indblik i livet som bedemand, bedemandsbranchen og det at være selvstændig erhvervsdrivende.