Begravelses Service om dødens betydning

Begravelses Service har mange års erfaring, og har igennem årene set mange former for død. Døden har en forskellig status fra person til person, og nogle personer er mere indflydelsesrige for nogle end for andre, og derfor bliver der gjort ekstra meget ud af nogle begravelser.begravelses service

Andre har et sidste ønske som den afdøde har bestemt, hvilket har en stor betydning for de fleste. Begravelses Service ved at døden ikke er nem at håndtere, men Begravelses Service er professionelle og ved hvordan situationen skal gribes an. Der kan være mange forskellige situationer døden opstår i, og det er op til Begravelses Service at håndtere det bedst muligt.

Det kan være svært at acceptere døden for de fleste mennesker, og Begravelses Service har været vidne til mange traumatiske og følelsesladende situationer. Derfor ved de præcis hvordan disse situationer skal håndteres. Døden kan opstå pludseligt og kan være meget svær at acceptere når ens verden bliver vendt op og ned.

Reaktioner og sorg

Begravelses Services bedemænd har igennem årene været vidne til mange dødsfald, hvor de har skullet hjælpe de pårørende med begravelser eller andre praktiske ting. Der er faser mange mennesker går igennem når de pludseligt mister deres nærmeste for evigt, og det kan være meget svært at håndtere. Begravelses Service mener at sorg er meget forskellig fra person til person, og der kan være vidt forskellig reaktioner og handlinger efter en pludselig død. Men Begravelses Service har igennem årene erfaret meget og der skal meget til at overraske deres bedemænd, da de stort set har set mange ekstreme tilfælde af reaktioner. De 5 faser består af benægtelse, vrede, forhandling, depression og accept. Da disse faser kan være svær at håndtere og har hver deres hårde tidspunkter, kan Begravelses Service hjælpe dig med rådgivning og håndtering af den hårde tid.

Døden er meget gådefuld og stiller spørgsmål tegn hos mange mennesker. Det er noget vi aldrig rigtig kan acceptere og blot ser det som en del af livet.

Begravelses ceremonier

DerBegravelses Service findes mange forskelige begravelses ceremonier som kan være yderst alternative i forhold til det man har set. Begravelses Service ved at udsædvanlige ceremonier sker i forhold til hvad den afdøde bedst kunne lide i livet eller som et ønske inden døden.

Begravelses Service vurdere om ceremonien kan lade sig gøre ifølge lovgivningen og om det er etisk korrekt ifølge Begravelses Services koncept. Men De fleste behov og ønsker er blevet opfyldt hos Begravelses Service, hvilket har en stor betydning for virksomheden. Ceremonier kan forgå på mange forskellige måder og forskellige steder. Men det er som sagt op til den pårørende eller den afdødes ønske, om hvordan ceremonien skal foregå. Andre planlægger deres ceremoni inden deres død, hvis de forventer at døden rammer dem indenfor den nærmeste fremtid.

Mange religiøse traditioner har også hver deres måde at afholde begravelses ceremonier på, hvilket Begravelses Service også tager hensyn til. Uanset religiøs overbevisning tager Begravelses Service hensyn.

Begravelses Service tilbyder mange forskellige ceremonier som du kan benytte dig af, også selvom du ikke er medlem af folkekirken. Det er stadigvæk vigtig at kunne sige ordenligt farvel selvom den afdøde ikke var medlem af folkekirken, og det er noget Begravelses Service kan hjælpe med.

Afhentning

Når den afdøde skal hentes fra hjemme er det nødvendigt at alarm 112 bliver tilkaldt. En læge og politiet skal være tilstede for at kunne afgøre om den afdøde kan og må afhentes eller ikke. Begravelses Service har ambulance rustvogne hvor den afdøde bliver hentet i. Dette sker selvfølgelig under sikrede forhold. Rustvognene er forskellige og benyttes af forskellige typer af dødsfald.