Hvem laver de bedste billige tryksager til mig og bandet?

Nu er mit band endelig blevet færdige med indspilningen af vores første demo, og nu skal vi bare have den delt ud til folk. Vi mangler dog lige at finde nogle, der kan lave billige tryksager i form af både cd-omslag og plakater, før vi kan komme ud med den, synes vi.

Vi fik lov til at låne et pladestudie til at indspille i, fordi trommeslagerens far kendte en, der havde er studie. Samtidig med udgivelsen af vores første demo, begynder vi også vores mini tour, hvor vi skal rundt omkring i hele landet og spille på mindre klubber og spillesteder.

I forbindelse med vores koncerter, skal vi selvfølgelig have lavet nogle billige tryksager såsom plakater og flyers, så vi kan gøre folk opmærksom på hvor vi optræder og hvornår. Jeg skriver “billig” fordi vi ikke har så mange penge at få lavet sådan noget for, da vi ofte bare spiller for en kasse øl og transportpengene.

Det er rigtig rart, endelig at kunne komme rigtigt ud og spille for folk, og vide, at det eneste, vi mangler at få styr på, er at finde et sted, der kan lave billige tryksager for os.