Da internettet ikke var opfundet, skulle jeg skrive om balaclavaer

I mine unge dage skulle jeg skrive en lang stil om balaclavaer. Det eneste problem var, at jeg ikke vidste, hvad det var. Jeg havde aldrig hørt det ord før. Det var dengang internettet endnu ikke var blevet opfundet – så der var det første problem.

Jeg prøvede at spørge mine forældre om hjælp. De var lige så uduelige som mig. De havde aldrig hørt om balaclavaer. Det lød da som en fremmedarbejder, havde de sagt. Dengang rystede jeg bare på hovedet og måtte finde en alternativ løsning.

Min næste mulighed var at gå på biblioteket. De var så venlige at vise mig rundt. Det var nu ikke lige det jeg havde brug for, men da jeg endelig tog mig sammen til at spørge, om de havde nogle spændende bøger om balaclavaer, ændrede de deres tone. De troede nærmest jeg svinede dem til. Jeg blev smidt ud.

Til sidst blev jeg nødt til at give up. Jeg kunne ikke mere. Jeg gik tilbage til min skole og fortalte, at det ikke var muligt for mig at udføre opgaven. Jeg fik et rap over fingrene. Det var først dagen i dag, jeg fandt ud af, hvad balaclavaer var.