Kan man lave en børneopsparing, når man i forvejen har et bådlån?

Her til morges fik jeg så dagens gode nyhed: Jeg er gravid! Jeg fortalte det straks til min mand, som blev lige så lykkelig som mig. Vi begyndte straks at tænke på at få lavet en børneopsparing til vores kommende barn, og vi har derfor en aftale med vores bank i næste uge. Vi har nemlig lige taget et bådlån, men mon ikke at det kan lade sig gøre.

En børneopsparing koster jo ikke banken penge bortset fra, at de øvrige lån, vi nu engang måtte have, ikke bliver tilbagebetalt lige så hurtigt, som de måske ellers ville. Det eneste lån min mand og jeg nogensinde har taget er et bådlån, så det må da være muligt for os at få lavet en børneopsparing.

Min mand og jeg havde begge en børneopsparing, og den havde vi stor gavn af, dengang vi var unge og skulle flytte hjemmefra. Jeg brugte min børneopsparing på et indskud til en lejlighed og møbler, mens min mand brugte sine penge på en bil.

Vi vil begge to gerne have, at vores kommende barn også skal have den mulighed, når han eller hun engang skal flytte hjemmefra. Selvom vi trods alt længe har planlagt at få et barn, valgte vi for nogle måneder siden at tage et bådlån i banken, da vores fælles drøm altid har været at købe en båd.

Der var ingen problemer i forbindelse med at tage bådlånet, og vi har allerede fundet os en båd, som vi gerne vil købe. Vi har givet et tilbud på båden, som vi naturligvis kan betale med vores bådlån.

Som sagt plejer vores bank at være meget fleksibel, og jeg glæder mig derfor meget, til vi skal til møde med vores bankrådgiver i næste uge, hvor vi selvfølgelig skal snakke om bådlån og børneopsparing.

2 kommentarer


  1. Jeg er da ret sikker på, at man sagtens kan have en børneopsparing, selvom man også har et bådlån. Jeg kan i hvert fald ikke se, hvilke problemer der skulle være forbundet med det.

  2. Jeg giver Rasmus ret. Det ville undre mig, hvis jeres bådlån skulle forhindre jer i at lave børneopsparing til jeres barn. Tillykke med graviditeten forresten:)

Der er lukket for at kunne kommentere.