Auto låsesmed med styr på ekstra bilnøgler og biloplukning

Når man mister en bilnøgle, er det altid en uheldig situation. Det er specielt uheldigt, hvis man ikke på forhånd har lavet en ekstra bilnøgle. Det kan nemlig blive ekstra dyrt, hvis man ikke har fået lavet en ekstra bilnøgle. Hvis man har en ekstra bilnøgle, kan man bare få lavet en kopi af denne. Hvis man ikke har det, er problemet noget større. Her kan man vælge at få sendt en ny nøgle fra fabrikanten. Dette er dog en dyr løsning og vil tage mange dage. En anden mulighed er at ringe til en auto låsesmed og få ham til at foretage en biloplukning. Han vil komme ud til bilen med det samme, derefter vil han foretage biloplukning. Når han har åbnet bilen, vil han dekryptere bilens computer. Dette tager ikke lang tid, og til sidst vil han skærer den nye bilnøgle på stedet.

Hos en dansk auto låsesmed kan du få lavet en ekstra bilnøgle døgnet rundt. Dette er sikret gennem deres døgnvagt, hvor du alle ugens dage kan ringe ind, hvis du har behov for en ekstra bilnøgle. Det kan være en stor hjælp, hvis det er sket uden for andre auto låsesmedes åbningstider. Her ville du normalt skulle vente flere timer og måske dage på at få fat på en auto låsesmed, der kan hjælpe med en ny ekstra bilnøgle.

Hvis du benytter denne auto låsesmed til en ekstra bilnøgle, kan du forvente at møde et yderst kompetent personale. Personalet bliver nemlig efteruddannet gennem hele deres tid hos denne auto låsesmed. Det sker både gennem kurser her i landet, men også i udlandet. De nyeste teknikker udvikler sig nemlig hele tiden. Derfor er det vigtigt med kurser i udlandet.

For at læse mere om denne auto låsesmeds tilbud kan deres hjemmeside anbefales. Her finder du også en liste med alle de bilmærker, som de kan hjælpe med. Heldigvis dækker denne liste stort set alle mærker, da personalet løbende bliver efteruddannet.