Ansøg om pantsætning af guld og biler

Pantsætningsbutikken Pant i alt har adresse i Skovlunde og tilbyder pantsætning af mange forskellige typer effekter. Typen af effekter, man kan søge udbetaling for, varierer meget, og af eksempler kan nævnes guld og biler blandet meget andet.

Af mindre effekter kan man eksempelvis sende sine genstande på billeder, der herefter vil blive forhåndsvurderet af en ekspert. Dette gøres vha. af det online ansøgningsskema, man finder inde på hjemmesiden. Når effekter er blevet vurderet, vil man blive kontaktet af en ekspert med et tilbud på en udbetaling på effekten.

Drejer det sig eksempelvis om pantsætning af guld vil den endelige vurdering ske, når effekterne er varetægt hos Pant i alt. Ved pantsætning af guld kan man indlevere alle former for guld. Alt fra mindre rent guld til finguld i 24 karat.

Få vurderet bilen af en pantsætningsekspert

Man kan ansøge om pantsætning af en lang række bilmærker hos Pant i alt, og bilerne vurderes efter markedsværdi, efterspørgsel, stand og mærke. Går man der for med tanker om at sælge bilen, kan man overveje at Pantsætte den. Vurderingen foregår også hurtigt ved pantsætning af biler, og man kan forvente svar inden for 48 timer.

Læs mere om pantsætning af biler og pantsætning af guld inde på hjemmesiden.