Skulle man investerer i en affugter til den vandskadet kælder

Det er så vildt hvor meget vand der er væltet ned i det her land, over de sidste par uger. Der er så mange mennesker der er blevet berørt af regnvejret, og de voldsomme mængder med vand der har ramt kælderrum, lavt liggende bygninger og steder med dårlige afløb. Sagt på en anden måde, så er det fuldstændig umuligt, at opdrive en affugter i det her land.

Jeg har selv haft en stor oversvømmelse i min kælder og står i desperat brug for en affugter og for den sags skyld også en fugtmåler, men det er helt håbløst i øjeblikket. Jeg har ringet rundt alle steder i landet, men det er det samme svar jeg får hver gang. Alle affugtere er i brug ude hos diverse kunder med vandskader og der vil gå op til flere uger, før det igen er muligt at leje en affugter industrimaskine.

Jeg har også forsøgt mig på internettet, men situationen er lidt den samme, så nu overvejer jeg om jeg skal tage skridtet og simpelthen købe min egen affugter. Jeg har som sagt kigget lidt i diverse online industrimaskine webshops, men jeg er lidt i tvivl om, hvilken producent jeg skal vælge at købe og hvilken producent der er mest kendt for kvalitet og en god pris. Ligger du inde med gode råd, så hører jeg gerne fra dig.